ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

KRAFT και Σπύρος Σούλης πάνε μαζί! Ο καταξιωμένος αρχιτέκτονας και πολύ αγαπητός στο κοινό Σπύρος Σούλης, συνεργάζεται για ακόμα μια χρονιά με την KRAFT και σας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο των χρωμάτων, στα καινοτομικά προϊόντα, στη μαγεία των χιλιάδων αποχρώσεων, στις άπειρες δυνατότητες που σας δίνει η KRAFT να παίξετε με το σπίτι σας!

Ξανά μαζί στην τηλεόραση! Από Μάρτιο 2014 προβλήθηκε σε τακτά χρονικά διαστήματα η νέα σειρά τηλεοπτικών σποτ από τα χρώματα KRAFT, που γυρίστηκαν το Φεβρουάριο, με πρωταγωνιστή το Σπύρο Σούλη! Ένα μανταρίνι, ένα σουτιέν και μια βαμμένη πράσινη τούφα μαλλί… αποτέλεσαν έμπνευση για χρώμα ενώ ο Σπύρος Σούλης μας συμβουλεύει να ξεκινήσουμε το βάψιμο από μικρές επιφάνειες και μικρά πράγματα και να αλλάξουμε διάθεση κάνοντας Krafting, έτσι απλά… με χρώματα KRAFT!

Ο Σπύρος Σούλης επίσης επιμελήθηκε το έντυπο Color Trends της Kraft το οποίο πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά τη σχέση μας με το χρώμα: εξηγεί τις τάσεις, το πώς δημιουργήθηκαν, ποια ανάγκη καλύπτουν… Γιατί το Krafting είναι όμορφο στην πράξη, χρειάζεται όμως και τη θεωρία του!

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer