Πάρε μέρος στον COLORS OF GREECE διαγωνισμό

16/4/2018Το καλοκαίρι πλησιάζει και γι'αυτό  σου έχουμε τον πιο εμπνευσμένο διαγωνισμό με super δώρα για να ανανεώσεις το σπίτι σου!


5 ΤΥΧΕΡΟΙ θα αποκτήσουν 1 δοχείο Master των 10λίτρων στην απόχρωση της επιλογής τους από την KRAFT INSPIRED Collection

Πως θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό; είναι απλό, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1)Κάνε like και share to post του διαγωνισμού στο facebook 
2)Follow την @kraftpaintsgreece στο Ιnstagram  και
3)Κάνε comment το χρώμα εκείνο που σου θυμίζει περισσότερο Ελλαδα, είναι το χρώμα του Αιγαίου, το ροζ της ταραμοσαλάτας ή μήπως το κόκκινο της πιπεριάς Φλωρίνης

Πες μας και κέρδισε!

Δες εδώ τους όρους του διαγωνισμού! Επιστροφή στη λίστα

Ντύνουμε τον χώρο σας με χρώματα!

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

Η έμπνευσή μας για την απόδοση μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων βρίσκει την υλοποίησή της, μέσα από την χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Kraft.

Φροντίζουμε πάντα να διερευνούμε τα οφέλη της προόδου και της εξέλιξης και να τα εντάσσουμε στην νοοτροπία μας, η οποία υπαγορεύει:

• την μέγιστη απόδοση,
• την ασφάλεια του προϊόντος
• αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών μας από την εφαρμογή

Τα χρώματα τοίχων της Kraft, καθιστούν το βάψιμο σπιτιού εύκολη υπόθεση, καθώς η εφαρμογή τους αποδίδει το επιθυμητό αποτέλεσμα με λίγες κινήσεις, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα από τα οποία έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε, βελτιώνουν την εικόνα των εργασιακών χώρων και δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για τους χώρους κοινωνικής εστίασης.

Δεν είναι πάντοτε απαραίτητη μια πλήρης αλλαγή ώστε ο χώρος σας να αλλάξει και να ανανεωθεί. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται απλά λίγο χρώμα.

Η Kraft, σας δίνει την παλέτα!

Disclaimer